• Home
  • Blog
  • Uitnodiging Perseïden BBQ in Kootwijk

Uitnodiging Perseïden BBQ in Kootwijk

Op 12 augustus vindt de jaarlijkse Perseïden BBQ plaats in Kootwijkerbroek. De avond staat in het teken van lekker eten, gezellig samen zijn en het bekijken van meteoren.

Meer informatie vind je op het ledenportaal bij evenementen (bovenin het scherm). https://astraalteria.banster.nl/ Daar kan je je ook aanmelden hiervoor. Voor niet leden zijn de kosten 2 euro, naast zelf meegebracht eten. Mocht het niet lukken bij het ledenportaal aan te melden, dan is een mail naar waarnemen@astraalteria ook voldoende. Graag vermelden met hoeveel personen je aanwezig zult zijn op de BBQ. Er is voldoende ruimte, maar niet onbeperkt! Ook zoeken we nog mensen die een korte activiteit willen organiseren op de avond zelf, in geval van slecht weer, maar ook als korte onderbreking tijdens het eten. Denk aan zonwaarneming, een dia presentatie, petfles lanceren enz.

Afdrukken E-mail

Foto van de week

Foto van de week 01
Foto van de week 02
Foto van de week 03
Foto van de week 04
Foto van de week 05
Foto van de week 06

Nieuwsgierig naar het verhaal achter deze foto's? Iedere week stuurt Astra Alteria een foto met iets moois en leerzaams boven je hoofd. Schrijf je (gratis) nu in!