Sterrenkunde voor jongeren!

Wil je meer willen weten over onze zon, ons zonnestelsel, de planeten, sterrenbeelden, kometen en het heelal? 

Sterrenvereniging Astra Alteria organiseert in samenwerking met Stichting Natuur-& MilieuPlatform Ermelo een cursus sterrenkunde voor jongeren. Wanneer je op een heldere avond, door een grote telescoop naar de maan, de planeten, de sterrenbeelden en andere bijzonderheden aan de sterrenhemel wilt kijken of iets meer  over de bijzondere wereld van astronomie wilt weten dan is deze cursus iets voor jou.

Bij de cursus ontvang je ook een eenvoudige sterrenschijf, waarmee je de actuele sterrenbeelden leert te vinden. 
Lijkt je dit leuk meld je dan aan voor deze cursus.  De cursus duurt 6 avonden en is steeds op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur. De datums zijn 8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari en 12 februari.
De cursus wordt gegeven in de Witte Heide aan de Kerklaan 5a, 3851 JV te Ermelo. De hele cursus kost slechts 12,50 euro, er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan de cursus.
Bij meer aanmeldingen kom je op een wachtlijst voor de eerstvolgende cursus.
 
Als je vragen hebt,  kun je ook contact opnemen met Kees Witteveen,  van sterrenvereniging Astra Alteria, Prins Hendrikweg 12, 3881 GD Putten.
Tel. 0341-556967 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Afdrukken E-mailadres