Aktie Rabobank Randmeren

Ben jij klant bij de Rabobank Randmeren? Help dan Astra Alteria ‘Samen te ontdekken…’

 

Ontdek het samen! Dat is al jarenlang het motto van Sterrenvereniging Astra Alteria. Samen met onze leden en belangstellenden ontdekken wij de nachtelijke sterrenhemel op waarneem avonden en leren wij over ons fascinerend universum door het bijwonen van lezingen. Astra Alteria wil het opdoen van kennis over de fascinerende wereld waarin wij leven laagdrempelig houden. Daarom zijn wij bij bijzondere gebeurtenissen, zoals een zonsverduistering, te vinden op een school in de buurt. Daarnaast zijn wij, samen met een groep vrijwilligers, jaarlijks aanwezig op publieke evenementen zoals de ‘nacht van de nacht’ en de ‘sterrenkijkdagen’. 

Het valt voor Astra Alteria niet mee om dit allemaal betaalbaar te houden. Gelukkig ondersteunt de Rabobank lokale verenigingen door jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne te organiseren. En dat is voor u de mogelijkheid om ons te helpen! Want als u een klant bent van de Rabobank en lid van de bank bent, kunt van 5 tot 24 oktober 2017 op ons stemmen. Iedere stem voor Astra Alteria is geld waard! Bent u klant bij de Rabobank en nog geen lid dan kunt u, als u ons wilt helpen of als u betrokken bent bij de bank gratis en eenvoudig lid worden. U hoeft alleen het volgende web-formulier in te vullen:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden

Mocht u als lid van de Rabobank geen stemcode hebben ontvangen dan kunt u een mail sturen naar: info.randmeren@rabobank.nl Ook kunt u contact zoeken via het telefoonnummer: 033-4675500.

Voor meer info over de clubkas-campagne:

https://www.raboportaal.nl/randmeren/clubkas-campagne/mainmenu/home